För dig som vill veta mer om VVS-branschen

Mer om VVS-branschenDet finns en hel del material samlat för att ge mer information, kunskap och inspiration kring VVS-branschen. Under den här fliken har vi samlat såväl utbildningsvägar som information kring var du hittar mer fakta.
Med ett jobb inom VVS har du goda möjligheter att göra karriär. Branschen är bred, här finns många olika yrkesområden att fördjupa sig i.

Är du intresserad av vidareutveckling, att öka din kunskap inom det område du jobbar eller fördjupa dig i något av de andra områden som VVS omfattar så finns det många godkända och bra utbildningsmöjligheter. Är du intresserad av forskning så finns det utrymme för mer forskning inom branschen.

Branschen är under ständig utveckling, miljökrav och nya tekniska lösningar gör att våra metoder förändras och förfinas. Vi som arbetar med VVS gillar människor, miljö och teknik. Vi bidrar till utvecklingen av ett hållbart och friskt samhälle och är stolta över det vi gör, varje dag. Branschen behöver kompetenta och välutbildade medarbetare, välkommen att ta nästa steg.

Se varför vi har valt VVS-branschen i filmen nedan.