För dig som går på högstadiet

Emil Elvefors–Wallin, Refis gymnasium

Välkommen till VVS-branschen! Vår främsta uppgift är att bygga och utveckla ett friskt och hållbart samhälle. Ett samhälle där skolorna har tillgång till rent vatten, sjukhusen har ren luft och våra hem är en varm plats för lekande och friska barn!

VVS står för värme, ventilation och sanitet. Här arbetar duktiga tjejer och killar varje dag med nya utmaningar för att hitta lösningar som ger dig och mig god hälsa. Att ha tillgång till rent vatten och frisk luft är livsviktigt.

Vi som arbetar med VVS gillar människor, miljö och teknik. Vårt arbete bidrar till utvecklingen av ett hållbart och friskt samhälle som våra barnbarn kan ärva efter oss. Vi är stolta över det vi gör, varje dag!

Ett framtidsyrke

Ett framtidsjobb

Tycker du om att lösa problem, vill ta eget ansvar och är intresserad av att göra en insats för att förbättra din egen och andra människors vardag och miljö? Då kan en utbildning inom VVS vara ett bra alternativ för dig. VVS är en framtidsbransch och möjligheten att få jobb är stor.

Läs mer om VSS som framtidsyrke »

Träffa oss som pluggar


Vilka pluggar och jobbar egentligen inom VVS? Vad är det för slags personer och varför har de valt just VVS-branschen? Här träffar du studenter och yrkesverksamma VVS:are och får ta del av deras syn på saken. Hör vad de hade för tankar när de gjorde sina val och vilka funderingar de har på framtiden.

Möt några av oss »